Tekst Hasse Jørgensen, foto Mikkel Berg. Mandag den 15. april.

Fem år efter Tinne Rieck og Niels Toft omdannede Hotel Sønderjylland til Hotel Ribe og løbende har udviklet og udvidet hotellet, har parret føjet endnu en gren til virksomheden.

Med påskens komme er hotellet som spisested blevet udvidet til at omfatte alle ugens dage. Tidligere var det kun muligt at spise på Hotel Ribe på bestemte ugedage, men nu er køkkenet åbent alle ugens dage, så gæsterne kan få varm mad hver dag.

Den første aften med det nye koncept var en succes, og fremover vil der være et spisekort med få, men populære retter. Bl.a. vil det være muligt at købe dagens ret, og den danske nationalspise, stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder vil være fast punkt på menuen også ad libitum, hvis det måtte ønskes. Desuden vil der være både forretter og desserter.

Tinne Rieck, der står for den daglige drift af hotellet, fortæller at årsagen til udvidelsen af restaurationsdelen skyldes en stigende interesse og forespørgsler ikke alene fra hotellets overnattende gæster men også fra de lokale besøgende.