Project Description

Tekst Hasse Jørgensen, foto You Tube. Fredag den 15. marts.

Det er intet mindre end et scoop, Hotel Ribe har sikret sig. Kort tid efter, at det var kendt, at Hjalmer giver koncert på hotellet, var de første bestillinger på billetter i hus, og på Facebook var der de første 100 tilkendegivelser fra folk, der var interesseret i koncerten.

Det til trods for, at der endnu er relativ lang tid til, at Hjalmer møder op i Ribe. Den 10. november giver han en intim koncert på Hotel Ribe. Det er Mortens aften, og mon ikke hotellet kombinerer denne unikke koncert med et godt måltid mad bestående af andesteg for de interesserede?

Til efteråret 2019 præsenterer Hjalmer sine sange i et nyt og intimt set-up, når han drager ud på en 40-shows akustisk tour, og det er i den forbindelse, han gæster Ribe.

Til trods for sin unge alder, har Hjalmer allerede et væld af koncerter i bagagen. Senest på hans forårstour, hvor Hjalmer og bandet spillede en lang række udsolgte koncerter over hele landet.

Nu vælger Hjalmer at skrue ned for tempoet og op for intimiteten, når han til efteråret drager ud på en omfattende akustisk tour med guitaristen Simon Luth. I et ydmygt og intimt set-up skærer Hjalmer helt ind til benet og inviterer sine fans ind i det rum, hvor musikken begynder – nemlig med Hjalmer, en guitar og intet andet. De ydmyge vilkår som kendetegner en akustisk koncert, har altid haft en særlig plads i hjertet for den spektakulære sanger og sangskriver, som selv fortæller:

– I meget lang tid har jeg haft lyst til at komme ud – bare mig og min guitar – og møde publikum i øjenhøjde. Jeg vil præsentere publikum for sangene i deres oprindelige og reneste form. Det er sådan sangene er blevet til, og det håber jeg også at publikum vil opleve, når de hører dem akustisk, siger Hjalmer.

Den 22-årige fynbo debuterede i februar forrige år, og siden da er det gået stærkt for Hjalmer, der har fået sunget sig ind i vores hjerter med hans folkelige melodier og karakteristiske stemme. På trods af sin unge alder har han allerede over 11 millioner streams på Spotify, er velkendt på de danske spillesteder og festivaler, har netop vundet en Zulu Award som ”årets nye navn” og en Gaffa-Pris for ”årets danske solist”.

Behøver vi at tilføje, at Hjalmer er søn af Kim Larsen?

 

Annonce