Tekst og foto: René Jørgensen
15. november 2023.

Niklas Kraft forlænger med Ribe-Esbjerg HH

29-årige Niklas Kraft kom før denne sæson til REHH fra den svenske topklub Ystad IF. Han har et utal af svenske ungdomslandskampe på CV’et – og har netop (igen) været indkaldt til den svenske B-landsholdstrup. Cheftræner Anders Thomsen kan se Niklas’ erfaring fra mange kampe i de europæiske turneringer i den bagage, Niklas har taget med til REHH:

”Niklas er braget ind i REHH og den danske liga. Ofte har målmænd behov for tilvænning, når de kommer til en ny liga, til et nyt hold – bag et nyt forsvar. Den overgang klarede Niklas hurtigt.

Jeg er imponeret over den ro, som Niklas tager med ind i målet. Den smitter positivt af på forsvaret. Og så har han fundet enkeltmandspræstationer frem, som i flere kampe har været helt unikke. Det er meget glædeligt, at Niklas fremover kommer til at sikre målmandsdelen af den kontinuitet, som vi jagter.”

Niklas Kraft glæder sig over forlængelsen med Ribe-Esbjerg HH:
”Det er et perfekt miljø for mig, både på og uden for banen. Jeg ser frem til at bidrage positivt til holdet og til at forfølge vores fælles mål. Jeg er begejstret for at være en del af REHH, og jeg er klar til at yde mit bedste i forhold til de udfordringer, vi har foran os!” Ribe-Esbjerg HH og Niklas Kraft har forlænget aftalen, så den nu løber til sommeren 2026, skriver direktør Claus V. Madsen i en pressemeddelelse.