Guldsmedjen har fået et nyt ansigt i butikken

/Guldsmedjen har fået et nyt ansigt i butikken

Annonce

Guldsmedjen har fået et nyt ansigt i butikken 2019-04-15T20:20:24+00:00

Project Description

Tekst og foto Hasse Jørgensen, mandag den 15. april

Guldsmeden i Ribe har travlt, og det betyder, at der er kommet et nyt ansigt ind i Ribes handelsliv.

Guldsmeden er Henrik Skjønnemand, der driver Guldsmedjen, og det nye ansigt er Marianne Nørgaard Lauridsen. Hun vil fremover stå for den daglige drift af butikken på Mellemdammen, mens Henrik Skjønnemand fremover i større grad end hidtil vil koncentrere sig om design og produktion af smykker.

Marianne Nørgaard Lauridsen er uddannet guldsmed og har tidligere arbejdet i både Esbjerg og Ribe indtil hun tog en afstikker til en klinik for tandteknik.

– Den teknik, der anvendes som guldsmed, kunne også bruges på klinikken for tandteknik, hvor jeg bl.a. arbejdede med fremstilling af bøjler, men desværre gik klinikken konkurs, og da jeg så fik et tilbud fra Henrik, slog jeg til. Her skal jeg primært varetage driften af butikken, men jeg håber også, der bliver tid til noget arbejde på værkstedet bl.a. med reparation af smykker, fortæller Marianne, der bor i Esbjerg, hvor familien netop er i gang med at bygge nyt hus.

I fritiden er det familien med to døtre, husbyggeriet, vennerne og lidt fitness, der optager Marianne.

– Jeg har længe ledt efter en, der kunne varetage butikken, og da jeg hørte, at Marianne var ledig, sendte jeg hende en opfordring til at kigge forbi Ribe og få en snak, så hun er faktisk head huntet.

– Jeg har bygget et nyt værksted hjemme i privaten, og jeg vil gerne have mere tid til at designe og producerer smykker, så jeg er meget glad for, at Marianne er kommet. Hun er den helt rigtige til butikken, siger Henrik Skjønnemand.

Annonce