Project Description

Tekst Hasse Jørgensen, foto René Jørgensen, onsdag den 11. maj

De optaktsmøder, som Ribe Fælles Markedsføring i sin tid satte i gang, bliver nu overtaget og fortsat af den nye turistorganisation Destination Vadehavskysten.

Første møde i den nye organisationsregi blev holdt i aftes i Ribe, mens næste møde holdes i Esbjerg og dernæst på Fanø.

Møderne er for medarbejderne i Destination Vadehavskysten og frontpersonalet i turistarbejdet. Det vil sige de, der leder og arbejder på turistattraktionerne, samt butiksejere, der er medlemmer af Ribe Handelsstandsforening, og deres ansatte. Med andre ord det frontpersonale, der møder turisterne i Ribe.

Formanden for Destination Vadehavskysten, Claus Pedersen, fortæller, at der i tirsdagens arrangement deltog 65 personer, som startede ved museet Hex i Quedens Gård.

– Her fik vi en rigtig god gennemgang af museet, og for dem, der ikke har besøgt museet før, fornemmer jeg, at det var en stor oplevelse. Dernæst gik turen videre til Ribe Camping, hvor vi så pladsen og de nye tiltag.

– Der blev fortalt om de forskellige turistattraktioner i og omkring Ribe, og museerne blev præsenteret via en digital præsentation, hvorefter der var lidt forplejning og en lille konkurrence. Der var tid til at netværke og lære hinanden lidt bedre at kende, og det er netop et af formålene med et sådant arrangement. Det handler om, at vi står så godt rustet til sæsonen som muligt, fortæller Claus Pedersen, der også kan fortælle, at det næste møde for frontpersoner er sat i kalenderen. Tanken er, at denne form for møder skal fortsættes og udvikles.

Egentligt skulle tirsdagens møde have været holdt før påske, men en virus satte lige en stopper for det.

Annonce