Project Description

Tekst, Collage & Foto Johnny Tauman
7. September 2019.

CLASSIC: Fredag den 13. er en uhyggelig og skæbnesvanger dag. Det siger man i hvert fald i folkemunde – men hvorfor er fredag den 13. mere uhyggelig end alle andre dage? Ja, det er der jo skrevet mange artikler om.
Lad os blot lige nævne to: For nogle mennesker er fredag den 13. ikke til at spøge med, de lider nemlig af paraskavedekatria, som betyder fobi for fredag den 13.
Sammenkædningen af fredag og tretten er forholdsvis ny, men hver for sig har både fredag og tretten en lang historie for at være uheldige.

Hvad giver navneskiftet?

Og så lige til navneskiftet for LokalBrugsen i Roager og LokalBrugsen i Kongeådal – de skifter begge til konceptet: Dagli´Brugsen. Og begge brugsuddelere: Carl Christian Laugesen og Klaus Thuesen glæder sig til at kunne præsentere nye varegrupper – og have konkurrencedygtige priser.

Roager serverer champagne

I Roager vil Dagli´Brugsen serverer kransekage og champagne om eftermiddagen og der vil være ekstra gode tilbud i butikken, oplyser Calle til RYK IND RIBE.

Uddeler Klaus Thuesen glæder sig til de nye tilbud

RØD LØBER i Kongeådal

Navneskiftet vil i Kongeådal blive fejret med RØD LØBER – og så serveres der kartoffelsalat og pølser samt gratis is til børnene i tidsrummet 15:00 til 18:00, fortæller Klaus Thuesen. Butikken har fået nyt skilt på facaden, og så vil der blive orienteret om, hvad det nye koncept kan tilbyde.

Og datoen og dagen spiller ingen rolle – der er nemlig kun plads til succes for de to små brugsforeninger, som er med til at holde liv og gejst i lokalsamfundene.

 

 

 

 

Annonce