Fra Juice/ Sandwichbar til DGI

/, Nyheder/Fra Juice/ Sandwichbar til DGI

Annonce

Fra Juice/ Sandwichbar til DGI 2018-07-12T12:55:56+00:00

Project Description

Tekst og foto: René Jørgensen Copyright

Fra Juice/Sandwichbar til DGI

At Danni Callesen er travl mand ved de fleste. Mange tidlige morgener/ formiddage eller eftermiddage kan man se Danni rundt i by og på stisystemerne, ude at gå eller løbe med en person, der har valgt Danni som personlig træner. Det kan man stadig, men der bliver droslet en smule ned, når Danni starter som DGI konsulent med ansvar og fokus på løb.
Arbejdspladsen har til huse i Åbenrå, men der vil også være dage, hvor Danni arbejder hjemmefra.

1. august 2018 er startdatoen for det nye job på fuldtid som Idrætskonsulent i Løb hos DGI Sønderjylland og Sydvest.

Måske er det også datoen for at Danni lukker ned i Juicebaren på Torvet. Spørgsmålet er, om juicebaren ”blot” skifter ejer, for der er en vis interesse for at køre Juicebaren videre. Danni er i øjeblikket i forhandlinger om et salg og overdragelse af forretning med inventar.

Løbeklubben High5Living forsætter også, og der vil således også være holdtræning.

På Dannis Facebook side skriver han: ”Jeg glæder mig helt vildt til at starte på dette nye kapitel i bogen “Danni’s Liv”, og jeg er sikker på at det bliver et langt og meget spændende kapitel – med nye søde kollegaer og spændende arbejdsopgaver ”.

På RYK IND RIBE ønsker vi Danni Callesen tillykke med det nye job, og vi er glade for, at vi stadig kan hilse på Danni, når gade og veje løbes tynde i sundhedens tjeneste.

Annonce