Foredrag om heksebørn og overtro – Anja Ringgaard Lovén besøger Jernved Kulturhus

Hjem/Artikler, Nyheder/Foredrag om heksebørn og overtro – Anja Ringgaard Lovén besøger Jernved Kulturhus

Annonce

Project Description

Tekst & collage Johnny Tauman
10. januar 2019

Endnu en gang åbner Jernved Kulturhus dørene for et spændende tilbud. Sidst var det Socialdemokratiets formand Mette Frederiksen, der var på besøg – denne gang drejer det sig om et foredrag med Anja Ringgaard Lovén.
Anja vil holde en inspirerende beretning omhandlende indsatsen for at redde så mange af de såkaldte ”heksebørn” som muligt – herunder ”HOPE” – men også berøre temaet overtro i Nigeria – og hvordan den kan bekæmpes.
Anja har med DINnødhjælp siden 2012 støttet børn i Nigeria, som bliver beskyldt for at være hekse. Hekseanklager er et stigende problem i afrikanske lande, men specielt i Nigeria, hvor Anja bor med sin nigerianske mand.

Inge Lintrup Thomsen fra Jernved fortæller, at arrangementet løber af stablen tirsdag d. 5. februar, hvor dørene åbnes kl. 18:30. ”Vi har aftalt et 2 timers oplæg med start kl. 19:00 – kun afbrudt af en kort indlagt pause på 15 minutter, hvor der serveres kaffe/te med kage.”


Det er Fællesudvalget, som arrangerer foredraget – overskuddet går UBESKÅRET til DINnødhjælp – organisationen bag Anja Lovén.

Annonce