Tekst: Renè Jørgensen foto: pressefoto
30. december 2019.

Alt for mange rammes af stress.

Undersøgelser viser at 70 % af alle danskere føler sig stresset på daglig basis og det kan have store omkostninger både for den enkelte og arbejdspladsen.

Gør som over 6.000 andre allerede har gjort:

Deltag i dette gratis foredrag med stressekspert Rikke Maj Thauer og få adgang til en række veldokumenterede værktøjer til at undgå stress, formidlet på en let og overskuelig måde. Foredraget afholdes uden beregning, for alle med interesse i at undgå stress hos sig selv og andre.

Rikke Maj Thauer er forfatter og førende stressekspert. Hun har sidste år haft over 6.000 tilmeldte til stressforedraget: Sådan forebygger, spotter og håndterer du stress hos dig selv og andre. Hun er kendt for hendes praktiske og jordnære tilgang til stresshåndtering, og for hendes enkle formidling af et ellers kompliceret emne som stress.

Rikke har siden 2011 lavet research af flere hundrede personlige stressbehandlinger og har gennemført flere spørgeundersøgelser, som hun har sammenfattet i bogen “Stress er også dit eget ansvar”, der udkom i 2019.

Peter Mygind skriver i bogens forord

“Vi skal turde snakke om det!” Første gang jeg møder Rikke, er på hendes Psykisk førstehjælpskursus for en del år siden. Hendes evne til at formidle og måden hun åbner vores øjne for vigtigheden af psykisk førstehjælp, rammer mit hjerte rent. Hendes evne til at kommunikere og ikke mindst evne til at formidle både teorien (hjerneforskning) og det virkelige livs mange tildragelser, får hele kurset til at blive enormt meningsfuldt. Det jeg især har fået ud af Rikkes kursus, er at vi skal tage os selv alvorligt! Du skal tage dig selv alvorligt! Og jeg skal tage mig selv alvorligt. For vi kan ikke regne med, at andre ser vores signaler, skriver Peter Mygind blandt andet i forordet i bogen. Peter Mygind er psykisk førstehjælper, skuespiller og foredragsholder.

Mød Rikke Maj Thauer, forfatter og førende stressekspert, tirsdag 7. januar 2020, kl. 19:00 – 21:15 i SeminarieHuset – Ribe.

Foredraget afholdes med fri entré, men tilmelding er nødvendig.

Tilmelding:

https://thauer.simplero.com/page/112701-foredrag-om-stress-i-ribe