Onsdag aften spillede Høm/Seem UIF’s kvinder topkamp hjemme mod et ungt Tjæreborg hold. Holdet trænes af Allan Enevoldsen og assistent Jeppe Poulsen.

Høm/Seem UIF kom forrygende fra start. På det første angreb lykkedes det Høm/Seem UIF at bringe sig foran 1-0.

Og det var tæt på at blive 2-0 efter 2 minutter efter flot spil, men bolden strøg lige forbi mål.

Resten af halvlegen overtog Tjæreborg mere af spillet, men Høm/Seem UIF var farlige på opløb og virkede i det hele taget mere sammenspillet end Tjæreborg.

Men ud af ingenting lavede Høm/Seem UIF’s 9’er Laura et flot sololøb og gjorde det til 2-0, en stilling som spillerne kunne gå til halvleg med.

I 2. halvleg kom Tjæreborg IF længere frem på banen. Men Høm/Seem UIF’s forsvar holdt stand og holdets målmand stod fremragende gennem hele kampen, så det løb ud i ingenting for Tjæreborg IF.

Og Høm/Seem UIF var farlige på kontraangreb. Med et kvarter tilbage halvklarede Tjæreborgs målmand et skud, som Laura fulgte op på til 3-0.

Så gik gassen af ballonen for Tjæreborg. Og Laura kunne 10 minutter før slutfløjt fuldbyrde hattricket til 4-0 efter endnu et hurtigt opløb.

Høm/Seem UIF vandt således topkampen 4-0 og kunne trætte fejre sejren og holdet fører nu rækken. Holdet virker sammenspillet med en god indstilling. Det bliver spændende at følge Høm/Seem UIF’s velspillende og sammenspillede kvindehold.