Project Description

Tekst og arkivfoto Hasse Jørgensen, mandag den 21. november 2022

Flere end 100 personer synes åbenbart, at det er en god ide at genoplive den agtværdige forening Bænkebiderne af 1861. Det er i hvert tilfælde det antal mennesker, der indtil videre har købt de nye aktier til foreningen. En ihændehaveraktie, der giver ret til at deltage i den forestående generalforsamling på Hotel Ribe med efterfølgende gule ærter med tilbehør.

Formanden, Niels Grün, understreger, at for at få adgang til generalforsamlingen, skal man have en af de nye ihændehaveraktier, der er udstedt på navn. Det er ikke nok at have en gammel aktie.

Aktierne kan købes på Hotel Ribe ved personlig henvendelse.

Selve generalforsamlingen finder sted på lørdag den 26. november, og for at komme med, skal man senest have tilmeldt sig på onsdag den 23. november. Er man den lykkelige ejer af en aktie, kan tilmeldingen til generalforsamlingen med spisning, der er for egen regning, ske telefonisk til Hotel Ribe på telefon 75420466.

Generalforsamlingen starter klokken 16, hvor deltagerne mødes ved bænkene ved Sønderport. Her bliver bænkene pakket sammen og kørt i vinterdepot, hvorefter deltagerne går til Hotel Ribe med fane og musik i spidsen. Selve generalforsamlingen holdes på hotellet, hvor de gule ærter også indtages til en kuvertpris på 189 kroner.

Annonce