Project Description

Tekst og foto Hasse Jørgensen, mandag den 22. november

Fitness World i Ribe lukker med udgangen af denne måned. Men de, der bruger fitnesscenteret skal ikke fortvivle. Allerede dagen efter åbner Local Fitness i de selvsamme lokaler i Marskcentret på Moltkes Alle.

Ifølge Fitness World hjemmeside, har koncernen, der har adskillige fitnesscentre over hele landet, gennem længere tid været i kontakt med selskabet Local Fitness om overtagelse af seks fitnesscentre i provinsen. Det drejer sig om Ribe, Skjern, Grindsted, Sæby, Ebeltoft og Assens.

Local Fitness har et bredt udvalg af fitnessudstyr, som henvender sig til alle aldersgrupper. Local Fitness tilbyder både individuel træning og holdtræning og har stor tilstedeværelse i især Sønderjylland og på Fyn, hedder det på Fitness Worlds hjemmeside.

Fitness World er Danmarks største fitnesskæde med omkring 170 centre fordelt over hele landet.

Local Fitness blev startet i 2011 med køb af to centre i henholdsvis Padborg og Kruså, og siden er kæden vokset markant.

Kæden udmærker sig ved at have åbent en stor del af døgnet, nemlig fra klokken 5 til 24, fremgår det af Local Fitness Hjemmeside, hvor det i øvrigt skrives, at kæden åbner den 1. december i Ribe.

Annonce