Februars kulde holder folk hjemme i varmen.

Hjem/Februars kulde holder folk hjemme i varmen.

Annonce

Project Description

Tekst og foto: René Jørgensen
8. februar 2019.

Hvis der er noget der har fyldt i medierne henover sommeren og efteråret i 2018, er det arbejdet på Dagmarsbroen. Godt at Esbjerg Kommune følger op på arbejdet, for der skal indimellem fyldes sand mellem de toppede brosten, for den meget regn gør at sandet skylles væk og gør vejen hullet.

P-vagten er i byen, hører man ofte på en tur gennem byen. I dag var p-vagten ude og bringe lidt orden over parkeringen i byen. Ved en af byens kirker var der i formiddags en begravelse. Når der er en begravelse kan det være småt med plads på parkeringspladserne, og sådan var det også i dag. P-vagten tog da også hensyn til at det kunne være svært at finde en plads, og derfor blev blokken i lommen. Dog kræver det at man sætter sin p-skive, det var der en enkelt der havde glemt, så blokken måtte frem igen, men ellers ses der med venlige øjne på en lidt utraditionel parkering, blot man ikke holder til fare for andre.

Josephine Nielsen-Bergqvist, Ribe Kunstmuseum, havde fredag formiddag besøg af to skoleklasser, der var rundt og fotografere seværdigheder. På billedet er det en klasse fra Bramming der deltager i en foto – safari, der byder på fotoarbejde i flere perspektiver.

En borger stopper RYK IND RIBEs reporter på gaden, der næsten er tom for mennesker i dag, for det er koldt og susende og alle har travlt med at komme videre. Borgeren siger, – det er nu ikke pænt med alle de cigaretskodder der bare smides på gaden, mens vi står og kigger og snakker om de nye skraldespande Esbjerg Kommune er ved at forsøge sig med i Ribe. Ganske rigtigt møder jeg gamle skodder på vejen. Det kunne nu være kønnere hvis rygerne havde en lille potte uden for gadedøren til skodder end de bare bliver smidt, for kønt er det ikke.

Annonce