Far og datter gav en enestående koncert på vingården i V. Vedsted

Hjem/Far og datter gav en enestående koncert på vingården i V. Vedsted

Annonce

Project Description

Tekst og fotos Hasse Jørgensen,  torsdag den 11. juli

De kan mere end lave god vin, brygge godt øl og lave god mad på vingården i Vester Vedsted. De forstår også at lave nogle hyggelige sommerkoncerter som denne torsdag aften, hvor det var far og datter, der leverede sangene.

Far og datter klædte i den grad hinanden musikalsk.

Bo Maimburg og datteren Isabella fortolkede flere forskellige melodier ved en intim koncert på Vester Vedsted Vingård, og lad det være slået fast med det samme: far og datter klæ’r hinanden, og parret klæ’r cafeen på vingården.
Efter en udsøgt og velsmagende middag var der tid til koncert, og jeg skal ikke beskæftige mig meget med Bo.

Han er en guds benådet musiker, der denne aften viste, at han behersker klaveret og guitaren til perfektionisme. Ikke mærkeligt, at han har undervist på musikskolen og har sin store andel i det blomstrende musikliv, som findes i Ribe.
Som akkompagnatør ved han lige nøjagtig hvor, han skal sætte ind, og hvor han skal dæmpe sig, og han forstår at spille sine soloer ud, så de kommer til deres ret uden at blive for dominerende.
Isabella er en lige så guds benådet sangerinde. Hun har en fantastisk stemme, og hun forstår at bruge den. Hun behersker både de høje og de dybe toner. Hun bruger stemmen, men hun misbruger den ikke forstået på den måde, at hun spænder stemmen lige til det punkt, hvor den kan holde, men hun går ikke ud over det punkt. Noget mange sangerinder in spe ellers forfalder til. Men den fælde går Isabella ikke i, og det gør, at man nyder hendes sang i fulde drag.
Ved denne koncert i cafeen spændte Isabella og Bo meget vidt. Lige fra “What a wonderfull world” over Prince til “Hvorfor er lykken så lunefuld” i en lettere jazzifiseret tone og til klassikeren “Når jeg bliver gammel” i en ny fortolkning, som Isabella gjorde rigtig godt.
Hendes sødmefyldte introduktion til det næste nummer gjorde kun koncerten bedre, og flere gange takkede hun publikum for, at de var kommet.
Til det er kun at sige: vi takker fordi du og din far gad synge og spille. Vi kommer gerne næste gang, i giver koncert.

Der blev lyttet intenst under koncerten.

Skal der siges noget negativt om aftenen, så er det kun, at koncerten på en times tid var for kort.
Og så kan det lige som et ps fortælles, at Isabellas søster, Alberte, ikke kunne være med som publikum ved koncerten i V. Vedsted. Hun sang samme aften ved Århus Jazz-festival.

Heidi Maimburg – stolt og glad mor og hustru – nød også koncerten.

Annonce