Et døgn mod kræft – Fighterne er stafettens æresgæster

Hjem/Et døgn mod kræft – Fighterne er stafettens æresgæster

Annonce

Project Description

Tekst Hasse Jørgensen, foto Stafet for Livet Ribe. Mandag den 17. juni

Under mottoet “En dag, en nat, en fælles kamp” løber Stafet For Livet af stablen I Ribe for 3. gang – denne gang den 14.-15. september 2019. Stafet For Livet er Kræftens Bekæmpelses 24timers holdaktivitet, som gennem oplysning, aktiviteter og underholdning sætter fokus på kræft og indsamler penge til kræftsagen.

Vi er alle vigtige brikker i denne vigtige sag – og alle kan stille et hold med venner, familie, kolleger, forening eller andre, som gerne vil støtte kampen mod kræft. Alle, der stiller et hold, er med til at vise, at ingen skal kæmpe alene mod kræft”, siger Morten Topholm, Formand for Stafet For Livet Ribe.

Deltag som Fighter og giv håb til andre berørt af kræft

Stafetten indledes med en fighterrunde, hvor alle nuværende og tidligere kræftpatienter går den første runde på banen iført gule trøjer. Ved at stå frem giver Fighterne håb til andre kræftpatienter og deres pårørende om, at kræft kan bekæmpes. ”Fighterne er vores æresgæster! De er altid velkomne på stafetten – også selvom de ikke har overskud til at deltage hele døgnet”, siger Morten Topholm.Det er stort og berigende at være med – det har en helbredende virkning på ens indre!”, siger en Fighter, der har deltaget i stafetten i Ribe flere gange.

Når mørket falder på, tænder vi levende lys i små papirsposer, der er dekoreret med hilsner og tegninger til tidligere og nuværende kræftpatienter. Vi samles om lysposerne, og det er en meget smuk og rørende ceremoni!”, afslutter Morten Topholm.

Holdet er på banen et døgn mod kræft – deltagerne skiftes til at gå/løbe

Man bestemmer selv, om man vil løbe eller gå, og hvor mange timer den enkelte deltager er med. Alle holddeltagere betaler for at deltage i stafetten – 100 kroner for voksne og 50 kroner for børn og unge under 18 år.Overskudet og sponsorater går til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patiensstøtte. Tilmelding foregår på https://www.stafetforlivet.dk/stafet/ribe/tilmeldte-hold

Se også Stafetforlivet.dk/ribe, Facebook.com/StafetForLivetRibe eller kontakt Formand Morten Topholm på mortentopholm@gmail.com.

Annonce