Project Description

Tekst & Foto: Johnny Tauman
24. november 2021

Onsdag aften skal REHH forsøge at følge den overraskende, men også flotte sejr over Aalborg Håndbold, op med et godt resultat i Skjern Bank Arena. Det er en rigtig svær udebane med et entusiastisk publikum, som kan banke en gejst ind i hjemmeholdet. Men, Skjern Håndbold er ikke for tiden et top fire mandskab, og holdet har tabt en lang række kampe – sidst på udebane mod TTH Holstebro med (29-25). Holdet har nogle af de samme udfordringer som REHH – nemlig mange skadede og indisponible spillere, hvorfor holdet må spille smalt med blot 12 spillere på kamprapporten.

Ribe-Esbjerg HHs blev skabt af 12 spillere – og umiddelbart er det de samme 12 spillere, som skal finde gejsten og spilleglæden frem i Skjern. Det er især bagkæden, som skal stå distancen, når Simon Birkefeldt og William Aar ikke er kampklare. Dertil kommer en Jonatan Mollerup, som spiller for nedsat kraft.

Morten er langt med genoptræningen – og glæder sig til at vende tilbage

Men der er lys for enden af tunnelen. Før kampen mod Aalborg Håndbold kunne man se Marcus Mørk løbe igennem og forsøge sig med afleveringer – og bag det ende mål gik Morten Jørgensen og legede med en bold for at træne håndleddet. – Begge spillere bliver helt klare til at deltage i kampene fra februar, lyder det fra den vikarierende cheftræner Anders Thomsen.

Marcus Mørk var omklædt og i den blå spilledragt. Han bliver en gevinst for holdet, når han får debut.
RYK IND RIBE tror på et godt resultat: – uafgjort (27-27)

Annonce