Tekst & Foto: Johnny Tauman
10. august 2022

Omkring 100 tilskuere fulgte Ribe-Esbjerg HH´s tredje træningskamp mod Lemvig-Thyborøn Håndbold. De blev vidner til en kamp, hvor der periodisk blev spillet ganske fin håndbold – og hvor de mange nye spillere på hver sin måde viste eksempler på håndboldfærdigheder, som på den lange bane vil kunne opfylde målet om en slutspilsplads efter 26 kampe i grundspillet. Det blev til en sikker sejr på (30-25) efter en pausestilling på (13-12).

I målet leverede Águst Eli Björgvinsson nogle super redninger, når Lemvig-spillere var alene igennem, men også afleveringer frem mod banens midte til det hurtige opgiverkast var præcise.

Blandt de “gamle” spillere viste Simon Birkefeldt og Morten Jørgensen målsøgende angrebsspil – og var med til at holdet i starten af 2. halvleg øgede paustillingen til både (18-15), (20-16). Andreas Søgaard scorede efter godt 50 minutter til (26-19), hvilket var den største i kampen.

Et godt greb

Efter kampen fortalte cheftræner Anders Thomsen, at han er godt tilfreds med de resultater, som træningen har vist i de tre træningskampe. Sidst på måneden skal REHH op mod Lemvig-Thyborøn Håndbold i pokalturneringen Santander Cup. – Vi går efter en sejr her, og hvis det lykkedes er vi faktisk kun en sejr fra at komme i Final 4, forklarer Anders Thomsen, der også ved, at han skal have held i lodtrækningen, hvis og hvis….