Tekst Hasse Jørgensen, søndag den 7. juli 2024

En 21-årig ung kvinde blev søndag middag fundet livløs ved en adresse i Lustrup. Syd- og Sønderjyllands Politi fik søndag klokken 12.46 en anmeldelse om, at der var fundet en livløs kvinde i Lustrup uden for Ribe.

Den 21-årige kvinde var lørdag aften var til studenterfest i Lustrup-Damhus Forsamlingshus. Kvinden er fra lokalområdet.

Der blev både sendt ambulance lægeambulance og hjerteløbere til stedet, da kvinden blev fundet, men hendes liv stod ikke til at redde.

Politiet er først på aftenen søndag stadig til stede i området og vil være det i mange timer endnu, oplyser politiet i en pressemeddelelse. Et område er afspærret, og politiet arbejder intensivt med generel sporsikring, vidneafhøringer og andre efterforskningsmæssige indsatser. Politiet efterforsker bredt for at få klarlagt omstændighederne omkring dødsfaldet, herunder om der er tale om en ulykke eller der ligger en strafbar handling bag dødsfaldet.

Efterforskningen er på et tidligt stadie, og politiet har ikke yderligere oplysninger i øjeblikket. De pårørende er underrettet.