Ekspropriationerne nærmer sig – snart vil udvidelsen af Trojelsvej blive til virkelighed på vestsiden.

Hjem/Artikler, Nyheder/Ekspropriationerne nærmer sig – snart vil udvidelsen af Trojelsvej blive til virkelighed på vestsiden.

Annonce

Project Description

Tekst & Foto: Johnny Tauman      Dronefoto: Ove Detlevsen
8. februar 2019

Bilforhandleren Volkswagen Ribe, Industrivej 1 – Garant Ribe, Industrivej 3 og Ribe Karosseri, Industrivej 3 A kan endnu et par måneder nyde, at der er en vis afstand mellem trafikken på Trojelsvej og butiksfacaderne. Når den fire sporede A11 står færdig, betyder det for Garant tæpper, at biler – ved den korteste afstand – vil have blot 170 cm fra vejbanen til facaden med de store butiksruder.

Det sker d. 19.-20. marts

De berørte forretninger / firmaer afventer nu den endelige ekspropriation, som gennemføres d. 19.-20. marts. Vejdirektoratet udarbejder kortmateriale til kommissarius, som sammen med sin ekspropriationskommission foretager ekspropriationen og kommer med erstatningsforslag til hver enkelt berørt.

Det er bygningen med første sal, der skal fjernes

Stuehuset skal være tømt 1. marts

Allerede i november måned blev der gennemført ekspropriation af stuehuset ved Garant Tæpper, hvor lejlighederne skal fraflyttes senest 1. marts. Ekspropriationsforretningen foregik i Garant Tæppers forretning – og efter en kort præsentationen fortalte Vejvæsenets to repræsentanter Birgitte S. Christensen og Lone Klærke Hansen (jurist) om vejprojektet – og den 3 måneders opsigelse, som er gældende i forhold til lejeloven i forbindelse med nedrivning af en bygning.
Som følge af ombygningen af krydset Industrivej / Nørremarksvej og Trojelsvej, vil også bygningen Industrivej 2, der rummer AR Jørgensen Kontorcenter komme nærmere den rullende trafik.

Hæder til VW, Ribe

Og midt i ventetiden kan bilforhandleren Volkswagen glæde sig over, at de netop er blevet hædret med titlen: Årets Volkswagen forhandler 2018.

Annonce