Project Description

Tekst & Foto: Johnny Tauman
10. maj 2021

– Nu skal du bare se, hvad vi har lavet, lyder det fra Aksel, da han kommer RYK IND RIBEs medarbejder i møde i Beskæftigelsen Gartneriet på Pile Allé 2. Han har taget Maybritt, der bor i Ribe, med ind i det store drivhus, som bugner med forårsplanter.

Maybritt og Aksel har sammen med bla. Ib sørget for at fylde drivhuset op, så blomsterne kan vandes med det automatiske vandingsanlæg. – Læg lige mærker til de flotte ampler, som jeg har været med at sammensætte, kommer det fra Maybritt, som ellers har holdt sig lidt i baggrunden for at undgå at blive fotograferet.

Aksel er altid parat til at vise rundt – og humøret er i top. – Blomster bare bare mit liv”, lyder det fra den eksemplariske “gartner”.

Aksel derimod er parat til at blive portrætteret mellem planterne. – Det er simpelthen bare mit liv, fastslår han, mens der med et glimt i øjet bliver tilføjet: – Du husker vel nok, at jeg bor i Bramming og kører med Arriva hver dag!

– Vil du også se de grønne sukkulenter, spørger Maybritt og fortsætter: – Dem passer jeg sammen med Dina. Og så er der jo også tomat- og agurkplanterne …

Annonce