Tekst & Foto: Johnny Tauman
10. april 2021

Ribe-Esbjerg HH spillede uafgjort (32-32) i den første kamp i Kvalifikationspuljen mod Lemvig-Thyborøn Håndbold efter at have været bagud med (16-18).
I fraværet af målmand René Villadsen fik Markus Howe spilletid fra det 20. minut, hvor han afløste Søren Rasmussen.

Han fik desværre ikke fat i noget som helst og derfor vendte Søren Rasmussen tilbage i 2. halvleg, Han sluttede med en flot redningsprocent på 45.

Yderst spændende afslutning

Kampens afslutning blev mere end spændende, da Niels Lindholdt havde udlignet til (32-32) med 55 sekunder tilbage. Cheftræner Kristian Kristensen valgte at tage en Team-Time-Out med nøjagtig 30 sekunder tilbage for at sætte at aftalt spilsystem op, men blot 17 sekunder senere blev Nicolai Nygaard noteret for en fejlaflevering.
Nu var det Lemvig-Thyborøn Håndbolds cheftræner Anders Thomsens tur til at tage Team-Time-Out, Samtidig med slutsignalet fik Mark Nikolajsen tilkendt et straffekast. Peter Schilling kunne tage de to point med nordpå, men Søren Rasmussen reddede forsøget.

Miha kom faktisk til at tæmme bolden med foden – uforskyldt

Spillet sprudlede ikke

Efter at have været bagud i hovedparten af kampen, kom hjemmeholdet stærkt tilbage. Ribe-Esbjerg HH fik kæmpet sig tilbage i kampen med godt 10 minutter tilbage, da først Miha Zvizej og senere Nicolai Nygaard gjorde det til (29-29) og (30-29). Holdet havde da været bagud med fire mål (25-29).
Besard havde vanskelige vilkår i sit stregspil!