Debatmøde mellem Bjarne Kiholm og Klaus Sandfeld på Café Quedens Gård

Hjem/Artikler/Debatmøde mellem Bjarne Kiholm og Klaus Sandfeld på Café Quedens Gård

Annonce

Project Description

Tekst og foto: Renè Jørgensen
8. oktober 2019.

Dagens møde blev præcis som forventet, en debat med hårde ord.

Selv om de to herrer kunne blive enige om, at den bevægelige bro – kaldet klapbroen – er besluttet ud fra en demokratisk proces, så holdt enigheden hurtigt op. Klaus Sandfeld mener, at alt for mange ikke deltog i debatten, mens tid var – og det er det, de reagerer på nu. Så synes han for øvrigt, at det er en forkert beslutning, der er truffet.

Derimod fastholder Bjarne Kiholm, at der har været en demokratisk proces med høringer, arbejdsgrupper og flere foreninger har sagt god for planen, og han derfor ikke forstår modstanden.

Begge de herrer har skrevet til Transportminister Benny Engelbrecht, og begge mener, det tjener deres sag. Men fakta er, at klapbroen kommer. Et forlig kan kun ophæves, hvis alle forligspartere er enige om det, og det er de ikke.
Dermed vil vi på RYK IND RIBE heller ikke bringe mere om sagen, før der er nyt. Vi ønsker heller ikke den skal debatteres mere på debatsiden, for alt er foregået, som det skulle.
At nogen ønsker at debattere videre i andre grupper, kan vi selvfølgelig ikke blande os i, men henvendelser fra vore læsere til redaktionen – om både dårlig tone og trættende kommentarer – gør, at vi lukker debatten ned i næste uge.

Se artiklerne onsdag, torsdag og fredag mellem de to kombattanter.

 

Annonce