Tekst & Foto: Johnny Tauman
14. maj 2023

Så sluttede sæson 2022/23! Ribe-Esbjerg HH sluttede af med at spille uafgjort (31-31) med KIF Kolding efter en føring på (16-17) ved pausen. Ribe-Esbjerg HH kan se tilbage på 6 slutspilskampe, hvor 4 har givet point – ganske imponerende 5 point. Kun Skjern Håndbold har haft held og dygtighed til at fravriste holdet begge point i de to indbyrdes opgør.

Det blev William Aar, der sikrede det uafgjorte resultat med sin scoring til (31-31) med blot 8 sekunder tilbage af kampen.

Fra kampen er det vigtigt med Ribe-øjne, at den lokale Mads Aarhus Lauridsen fik spilletid og scorede sit første ligamål, da han med ca. ti minutter tilbage af kampen passerede Magnus Brandbyge i Koldingmålet og reducerede til (26-25).

Semifinalerne

Sæsonens store overraskelse, Fredericia Håndbold, vandt sin sidste kamp ude mod Skanderborg Aarhus Håndbod og møder i sin semifinale Aalborg Håndbold, der satte Skjern Håndbold eftertrykkeligt på plads med en storsejr på (35-27). Det betyder, at den anden semifinale bliver et opgør mellem GOG Håndbold og netop Skjern Håndbold, mens Bjerring-Silkeborg Håndbold trak sorteper.