Project Description

Tekst Hasse Jørgensen, foto CB Auto, onsdag den 24. november

Julen nærmer sig med hastige skridt, og julestemningen begynder at brede sig. Det sker også hos CB AUTO RIBE, hvilket betyder, at firmaet snart får et 4-5 meter højt juletræ rykket ind i udstillingen. Men firmaet har kun lys til juletræet og ingen julepynt.

Det er grunden til, at at en tradition fortsættes ved at børn inviteres til at pynte træet med deres eget pynt. Som tak herfor vil CB Auto i samarbejde med Michelin bytte med en Goodiebag for julepyntet.

Alle børn, der i følge med en voksen kommer forbi og hænger et stykke julepynt på træet, får således en Goodiebag og deltager i lodtrækningen om en julegave. For at deltage i lodtrækningen skal børnene eller de voksne skrive navn og tlf. nr. på julepyntet – eller henvende sig til personalet, så det kan skrive børnene på listen.

Så i perioden fra den 1. december til den 15. december har børn mulighed for at pynte CB Autos juletræ, og på Facebook kan børnene følge med i, hvordan træet udvikler sig. Hos CB Auto vil man i øvrigt gerne have besked på telefon 92154711, hvis flere børn kommer samlet f.eks. fra en børnehave

Annonce