Project Description

Tekst og foto: Renè Jørgensen
12. juli 2020.

Camp Vin Festival i Ribe.

De mange vininteresserede, der plejer at besøge Ribe Vinfestival, bliver ikke helt snydt. Der er indgået et samarbejde mellem flere vinimportører og Ribe Camping om gode smagsprøver på campingpladsen. Aflysningen af dette års Vinfestival har været annonceret i nogen tid på grund af Covid-19, men nu byder muligheden sig for at smage på vinene alligevel.

Gæster, der kommer udefra skal anmelde deres ankomst i receptionen, og her kan der købes et dagskort for kr. 15,00.

Der har fra flere sider været stor ærgrelse over helt at skulle undvære denne begivenhed i Ribe, hvor specielt overnatningsstederne havde fuld booket. Det har fået Ribe Camping i samarbejde med Vinklubben Grand Cru i Holsted til at arrangere et andet arrangement lørdag den 29. august 2020 – altså i samme weekend, hvor Ribe Vinfestival skulle have været afviklet.

– Vi har sammen med fire udstillere sagt ja til at deltage i denne mindre udgave af vinfestivalen. Vort koncept vil være det samme som de 10 foregående år, hvor vi har deltaget på Ribe Vinfestival. Det vil sige, at vi står klar med vore populære chokolader samt ca. 15 forskellige vine, som du kan smage og købe til favorable priser, fortæller Kaj Christensen fra Scandinavian Wine & Chokolate i Esbjerg.

Der bliver desuden deltagelse af Vinkrogen i Silkeborg, Syd Africa Vinimport, Fredericia, FØTEX-Ribes vinafdeling og Jernved Mejeri A/s.

Arrangementer afholdes efter gældende regler for forsamling under Coronakrisen, og det foregår fra kl. 14.00 – 17.00 i hal H på Ribe Camping. Entré og smageglas kan købes for kr. 20,00. Der er ingen udskænkning til unge under 18 år.


Arkivfoto fra Ribe Vinfestival i gågaden.

Annonce