Tekst & Foto: Johnny Tauman
16. november 2023

– Jeg glæder mig til at komme på eventyr ud i verden med familien, fortalte Marianne Gøgsig til RYK IND RIBE, da vi lavede en portrætserie tilbage i februar 2022. Hun var netop tiltrådt sit nye job som city koordinator og med tre børn og en mand, der ofte er på job i Aarhus, bliver ønsket først opfyldt i foråret 2024. Marianne siger storsmilende, at familien har planlagt et 6 ugers eventyr i Sydøstasien – og her skal børnene Laurids (8 år), Emma (6½ år) og Mie (3½ år) naturligvis med!
Skal jeg forstå, at du så har været hjemme i Danmark lige siden, vi snakkede sammen sidst? – Nej da! Min mand Ken forærede mig en tur til Paris, da jeg fyldte 40!

Mange, mange besøgende

RYK IND RIBE er taget på besøg hos Marianne Gøgsig. Inden spørgsmålene og regnskabets time i forhold til de mange ideer og mål, som Marianne fortalte om for snart to år siden, kom Torben Hestehave forbi – og med ham mange, mange andre. – Turisterne kan let finde byens Turistinformation – beliggende Sct. Nicolai Gade 1 – der har masser af flotte brochurer og ligger placeret centralt med lyse lokaler, sagde Torben og tilføjede: – Og så har vi guider jo også et sted at komme forbi.

Regnskabets time

– Du fortalte, at du elskede at styrke cykle på arbejde, styrke træne og ikke mindst spille fodbold med en flok skønne piger hver torsdag! Marianne kikker brødbetynget ned og siger så: – Det med fodbolden, er der ikke blevet meget af – ja faktisk nåede jeg kun i indeværende sæson med til to træningspas. Men til gengæld har jeg hold ved min styrketræning, som er med til at stabilisere mit knæ, så det ikke udsættes for vrid. Jeg kommer jævnligt i Local Fitness i Marskcentret.

Og så sprang du lige det med at cykle på arbejde over! – Jo, når det er muligt tager jeg cyklen fra Bjerreskovparken. Vi er en aktiv familie og mine ældste børn cykler også til skole med et helt fantastisk stisystem. Men det sker da også, at jeg tager bilen og må se finde en parkeringsplads, der opfylder mine behov.

Som noget nyt kan Marianne kalde sig Handelschef

Jobbets omfang og læring

– Som Handelschef – det er min nye titel –  skal jeg kunne have mange bolde i luften på en og samme tid – og det første år, var der utallige spørgsmål: Hvor var nu dit eller dat opmagasineret? Hvem har ansvar for den opgave etc., lyder det fra Marianne, der i dag har fået et langt bedre overblik og kan få glæde af sine evner til at langtidsplanlægge events med en høj grad af detaljering.
Marianne har altid haft travlt og søgt udfordringer – og dem er der rigtig mange af i handelslivets i Ribe!

Løb og resultater

Afslutningsvis skal vi lige vende din påstand om, at du løber flere gange om ugen. Kan man nu også se det påBy dit resultat i Riplay-løbet 2023 – en plads som nummer 51 i tiden 15:59. Her kunne Marianne ikke lade være med at grine. – Du har rigtig gået på jagt efter noget at hænge mig op på – men det var faktisk ikke et løb, men en god gåtur med familien!

Tak for snakken!