Båd måtte vende om, da den ikke kunne komme under den midlertidige bro

Hjem/Artikler, Nyheder/Båd måtte vende om, da den ikke kunne komme under den midlertidige bro

Annonce

Project Description

Tekst & Foto Johnny Tauman
17. juni 2019

Nu kan man altså ikke bare sejle til Kammerslusen, når man har lyst. En bådejer måtte i dag ved middagstid vende op, da hans båd ikke kunne gå under den første midlertidige bro, som kom på plads i fredags.

Sejlede agterstavnen hen for at måle frihøjden

Han måtte derfor vende om – men først efter at være sejlet ”agterstavnen” tæt på, for at måle forskellen. Ved senere lavvande og åben sluse ved Ribe Kammersluse vil vandstanden sandsynligvis falde så meget, at båden kan komme under den midlertidige bro.

Så er der pause efter succes skub

Arbejdsmoral og pizza

RYK IND RIBE talte mandag morgen med en særdeles tilfreds seniorsergent Kasper Aggerholm, hvis team af soldater havde samlet langt flere sektioner i weekenden end planlagt: ”Arbejdsmoralen var kæmpe stor, men også udsigten til pizzaer som belønning var to elementer sammen med flow, som skabte det gode resultat.” Mandag formiddag blev den anden midlertidige bro skubbet langt ud over Ribe Vesterå, og hvis kadencen fortsætter, så vil der være to forbindelser tirsdag. Det næste, der så skal ske, er montering af køreplader.

Husk mulighed for besøg

Husk, at du kan besøge byggepladsen på onsdag – men gratis shuttlebus. Det skulle blive en god varm sommerdag, men tøv ikke. Der er indkøbt vand til alle besøgende.

Tre broer på stribe over Ribe Vesterå