Project Description

Tekst & Foto Johnny Tauman
15. marts 2019

Mens vejmyndighederne igen har kunnet glæde sig over en mild vinter, så har de med den vedvarende regn i marts fået helt andre udfordringer. Kører du fra Ribe over Farup, Hillerup til Vilslev vil du kunne konstatere store huller i vandkanten – for tiden fyldt med vand. Som bilist og cyklist skal du være opmærksom på risici ved at komme uden for selve vejbanen. Hvordan får myndighederne så besked – her er det app´en ”TIP TAK”, som er vejen ind til Esbjerg Kommune om fx. vand på kørebanen.
RYK IND RIBE har anvendt app´en og rapporteret om vand og huller på strækningen samt sendt foto af den store ”vandpyt” på Farup Kirkevej i Farup.
Vælger du at bruge TIP TAK, skal du give samtykke til, at Esbjerg Kommune (Teknik & Miljø – afd. Vej & Park) gemmer dit navn, mailadresse og telefonnummer på det tip, du indsender. Vær opmærksom på, at denne samtykkefunktion og information om Esbjerg kommunes brug af dine persondata kun findes i apps, som er hentet efter 15. marts 2019. Oplysninger om alle modtagne TIP gemmes til kommunens behandling af tippet samt overblik over driften. Et år efter endt behandling af tippet bliver kontaktoplysningerne slettet, mens selve tippet bevares.
Du modtager en mail, så du kan følge behandlingen af dit tip.

Annonce