Project Description

Tekst & Foto: Johnny Tauman
4. december 2021

– Jeg har altid forsøgt at være aktiv i lokalområderne, hvor jeg har boet, siger Annette Brøchner Lindgaard, der ikke er bange for at udtrykke sine holdninger og meninger. Hun har således tidligere udtalt, at hun mener, at Esbjerg Kommune i højere grad end nu skal udnytte sammenhængskraften mellem den virksomme og lidt rå Esbjerg mod nord og kulturbyen Ribe i syd – forbundet med stationsbyen Bramming. – Jeg har interesse for og fokus på kulturlivet, som jo også blomstrer i de små landsbyer forankret i lokale kulturcentre, siger Annette, som nu bliver en del af redaktionen i RYK IND RIBE.
Annette flyttede til Ribe fra Esbjerg for godt 2½ år siden – og vil benytte sin viden til at tydeliggøre, hvordan livet uden for Esbjerg er en fantastisk og forunderlig del af den store kommune.
Annette har ideer til en lang række artikler og temaer – og da hun ikke blev valgt til Esbjerg Byråd, har hun fået en række huller i kalenderen, som nu kan udfyldes med redaktionelle udfordringer.
– Jeg glæder mig til at lave nogle dybdegående artikler – men er også parat til at byde ind med nogle ”hurtige” nyheder, fortæller Annette, der som enhver god journalist vil forsøge at forholde sig sagligt og neutralt, selv om det er kort tid siden, hun stillede op for Socialdemokratiet ved kommunalvalget og tidligere har være byrådsmedlem i Brande Kommune.
RYK IND RIBE glæder sig over, at Annette vil tage handsken op i en redaktion, der består af en række mænd, der nyder at skrive og fotografere stort og småt. – Jeg vil prøve at følge opgaverne fra den spæde start / idéfase til det endelige produkt, lyder den afsluttende kommentar, inden Annette tager på sin første researchopgave.

Annonce