Project Description

Tekst og arkivfoto Hasse Jørgensen, onsdag den 24. november

Bestyrelsen i den genskabte bænkebiderforening er nu kommet så langt, at der kan udsteds nye aktier i den agtværdige forening.

Bestyrelsen har vedtaget, at aktierne fremover koster 50 kroner Per styk, og de kan fra på lørdag den 27. november købes på Hotel Ribe ved personlig henvendelse.

Samme lørdag vil de to bænke ved Sønderport blive taget ind for at komme i vinterhiet. Bænkene skal tørres, og de skal have en frisk gang maling.

Tanken  er, at når bænkene tages ind og igen sættes ud til foråret, skal det ske med lidt fest, og derfor opfordrer bestyrelsen folk til at møde op ved bænkene klokken 11, hvor Thomas Hauger vil give et par numre på trompet, og hvor der efterfølgende er mulighed for en forfriskning på Hotel Ribe.

Bænkene vil igen blive bragt på plads den sidste fredag i februar 2022, og sådan vil proceduren være fremover: bænkene sættes ud den sidste fredag i februar og hentes ind igen den sidste lørdag i november, hvor der efterfølgende vil være generalforsamling i bænkebiderne på Hotel Ribe med tilhørende gule ærter. For at kunne deltage i generalforsamlingen skal man være i besiddelse af en gyldig aktie, oplyser den nyvalgte formand for a/s Sønderportsgade Bænke af 1861, Niels Grün.

Annonce