Ældre ægtepar på deres livs ferie i autocamper

Hjem/Ældre ægtepar på deres livs ferie i autocamper

Annonce

Project Description

Tekst Hasse Jørgensen, pressefoto, tirsdag den 10. september

Efter 50 års ægteskab beslutter et ægtepar at tage på roadtrip i en autocamper. Hvordan den tur spænder af udgør handlingen i den amerikanske film “Vores Livs Ferie”, som Ribe Filmklub viser i Seniorbio tirsdag den 17. september kl. 15.30 i Fællessalen på SeminarieHuset.

I filmen følger vi ægteparret John og Ella Robina, som har været sammen i 50 år. Parret har haft et langt og lykkeligt ægteskab. Tiden har dog sat sine spor, og de beslutter at tage på et eventyr i form af et roadtrip i deres gamle autocamper, mens deres to voksne børn derhjemme er ved at gå fra forstanden af bekymring. På deres rejse på Route 1 mod Hemmingways hus i Key West oplever Ella og John lidt af hvert, mens de genoplever fortiden og får det bedste ud af nutiden. En tur fuld af sjove oplevelser og eftertænksomme stunder, hvor de kan mindes et ægteskab drevet af passion og hengivenhed, men også af hemmeligheder og overraskende afsløringer.

De to roller spilles af Helen Mirren og Donald Sutherland.

Eftermiddagsforestillingerne i Seniorbio vises i samarbejde med Ældresagen i Ribe. Forestillingerne er offentlige og alle er velkomne. Man behøver således ikke at være medlem af Ældresagen, og det er gratis at se filmene.

Ribe Filmklub drives i et samarbejde mellem Biografforeningen Dagmar og Ribe Bibliotek.

Annonce