Project Description

Skrevet af Tina Christensen,  21. november 2020

 

Snart skal julegaveindkøbene klares. Vi har spurgt Ribes butikker, hvad der hitter under juletræet i år. De står klar med hyggelig stemning, god service,  flot indpakning, bytteservice og overholder alle coronarestriktioner.

I min barndom og ungdom tog vi hvert år først i december til Århus. Vi travede rundt i butikkerne og købte gaver, og sluttede af på en bestemt café, hvor vi fik varm chokolade med flødeskum og en honningkage. En skøn tradition. I dag køber mange også en del af gaverne på nettet. I år har jeg bestilt en bilplakat hjem fra England. Resten bliver købt lokalt. Vi skal værne om vores by.

Husk at du også kan forkæle dem, du holder af, ved at forære dem et gavekort til en god middag, en afslappende ansigts- eller fodbehandling, en skøn massage eller en lækker frisørshampoo fra vores lokale forretningsdrivende.

 

Butik B

Foto: Privat

I Butik B er årets store julegave hit Lingeri. Ikke kun BH, men også morgenkåber, nattøj, undertrøje m.m. fra kendte mærker som Triumph, PrimaDonna, Mey og Lisca. På billedet står Mai-Britt med et flot stålblå sæt fra Lisca: BH 350,- Trusse 150,-

 

Parmo

Foto: Hans Jørgensen

Hos Parmo er det store hit som altid: Portvinssyltede frugter, samt Vanijlestænger

 

Overdammens Idebutik

Foto: Privat

Juleophæng fra Brink Nordic i mundblæst glas belagt med sølv på indersiden og hånddekoreret med aftryk af smukt gammelt Ribe-frimærke med billede af Domkirken. Specielt designet af Helge Brink til vores butik. Et dejligt Ribeminde til såvel Ripenser som turist. Pris 150,00 kr.

 

Guldsmed Pecani

Foto: Stine A

Den store trend lige nu er, ikke at have ens ørenringe i begge ører. Stine A smykker har mange forskellige. De fåes i sølv og forgyldt og priserne starter ved 160 kr.

Videokiosken

Foto: Tina Christensen

De bløde hyggesokker og hjemmesko er super populære. Med blødt “bamsefyld” til 75 kr. Vi sælger også handsker med bamsefyld og huer med blødt fleece indvendig.

Made in Ribe

Foto: Privat

Hos Made in Ribe har du mulighed for at give en helt personlig gave. Vi specialsyr kjoler på mål efter dit valg af model, stof og detaljer. Der sys aldrig to ens. Pris kr. 899,-

 

 

 

Har du en butik i Ribe, og vil du gerne med i næste uges serie, kan du sende en mail til tina@rykindribe.dk

Annonce