Project Description

Skrevet af Tina Christensen,  29. november 2020

 

Værsgo at gå ombord i 2. del af vores guide: Året Julegavehit 2020. Denne gang med masser af gaver til manden, til julebordet og til den kreative. Husk at Ribes butikker har åbent hver søndag fra 10-16 frem til jul.

 

Knæk og Bræk

Den perfekte gave til manden, der gerne vil have dejlig varm kaffe eller the hele dagen: STANLEY termokander med livsvarig garanti. Prisen starter ved 249,- fortæller Hans og tilføjer – vi har ændret konceptet fra jagt og fiskeri til Dame og Herre Countylife og modetøj.

Matas

Til den velduftende mand er det sikre hit fra Matas gaveæsken Acqua Di Gió fra Armani med deodorant og bodyshampoo til 249,95 kr.

 

 

Tøjeksperten

Den bløde pakke til ham i år er fra Tøjeksperten: Morgan skjorter eller strik frit valg 399,- / 2 stk. for 700,-

 

 

Kop & Kande

Rigtig mange holder i år julefrokoster under private former. Et stort hit til det veldækkede bord i 2020 er  Stjerne Riflet Jul fra Royal Copenhagen. Priserne varierer. F.eks koster 2 kaffekrus 299,-

 

Ribe Glas

Hos Ribe Glas i Hans Tavsens hus finder du denne smukke trebenede vase, hvor næsten alle tilfældigt plukkede blomster eller grene vil stå smukt. Vasen, der er fuset og sagget, fåes i mange farver og er designet af Erna Møller til 500 kr.

Ribe Broderi & Garn

En gave fra Ribes Broderi & Garn vil gøre lykke hos enhver kreativ sjæl. De har alt hvad hjertet begærer. Her er blot et lille udsnit.

 

 

Anettes Klinik i Saltgade

Decembers trængsel og alarm kan være en anstrengende affære. Forkæl dine kære med et gavekort til en skøn massage. De fåes i flere prisklasser – du betaler med mobilepay og printer direkte fra Anettes hjemmeside på www.anettesklinik.dk

 

Fik du ikke læst første del af gaveguiden kan du læse den ved at klikke her

 

Annonce