Project Description

Tekst og foto: René Jørgensen
15.maj 2019.

944 løbere var tilmeldte til dette års Frøs Tulipanløb 2019, og for første gang var der hold med, der tog ruten gående. Det største hold var fra privatskolen Riberhus, der kunne mønstre 80 deltagere og Team Vadehavsskolen stillede med 66 deltagere. Det tredje største hold var fra Esbjerg Atletik og Motion med 56 deltagere.

Hurtigst mand på 4 kilometer distancen var 16-årige Alexander Overlund fra Esbjerg Atletik & Motion, i tiden 13.21 minutter. Første ripenser på samme rute, var Jesper Rohr Jørgensen i tiden 13.37.

Der var i alt 944 deltagere i årets Tulipanløb. 269 deltagere havde valgt at løb otte kilometer, ca. 500 deltagere løb fire kilometer, mens 170 deltog i fire kilometers vandring.

På ruten bliver to unge damer overhalet af manden i sort, her er der ikke tale om hverken en dommer eller en præst, men Ribes Vægter, Henrik Rehr Juncher Olsen, på vej over Skibbroen i fuld uniform, lygte og morgenstjerne.

Som det fremgår af billedet, havde den gode vægter ikke noget i ”ørerne” så det var ikke Lygtemandens Sang med Gnags, der fik Henrik i mål i den flotte tid på under en time.

Godt indslag.

Så må det siges Tulipanfesten er i gang.

 

Annonce