Tekst Hasse Jørgensen, foto privat, mandag den 13. maj 2024

Med Jørgen ”Jønne” Hansen først som forpagter og daglig leder og nu stadig som daglig leder men også som ejer, har Skovly mellem Seem og Høm gennemgået en kolossal forandring.

Fra at være et landbrug, der blev testamenteret til børne- og ungdomsorganisationen 4H, der ændrede stedet til et kursuscenter, er Skovly i dag et center med en masse aktiviteter lige fra camps for børn med problemer til lejrskoler, kursuscenter, stedet for familiefester, wellness og meget mere. Med shelters kan Skovly tilbyde 130 overnatningspladser.

58 medlemmer af Ribe Pensionistforening fik mandag sidst på dagen ved selvsyn mulighed for at se herlighederne. Foreningen havde arrangeret en tur til Skovly, hvor Jørgen ”Jønne” Hansen viste rundt og fortalte om stedet, der bl.a. rummer en dome og et vildmarksbad med mulighed for dejlig varme bade efterfulgt af iskolde afvaskninger.

De 58 pensionister fik serveret en lækker middag, der – ifølge formanden for pensionistforeningen, Torben Prinds – blev serveret til en særdeles favorabel pris.