Project Description

Tekst og foto: Renè Jørgensen
2. december 2021.

Legeredskaber indtager allerede parken

Selv om vi er kommet i gang med vintermånederne med storm og masser af sne i store dele af landet, så har byggepladsen ved Ribes kommende Aktivitets – og Historiepark ”kun” mærket regn og kraftig blæst. Derfor kan forbipasserende opleve konturerne af flere redskaber, som et fransk firma er ved at montere.

Det er det danske firma UNIQA, der leverer legeredskaberne. Firmaet er kendt for at skabe aktive og attraktive legemiljøer. Arbejdet, der udføres i øjeblikket, er lagt i hænderne på et fransk firma, der er underleverandør. Firmaet har flere medarbejdere i gang på byggepladsen, og så vidt RYK IND RIBE er orienteret, holder tidsplanen. Det betyder, at det nye legeområde planmæssigt kan stå færdig til påske.

Tirsdag, onsdag og torsdag blev flere redskaber transporteret fra parkeringspladsen ved skaterbanen ind på aktivitetsområdet. Håndværkerne sikrede trafikken – og alt foregik med fælles tålmodighed, da flere bilister måtte holde og vente.

RYK IND RIBE vil følge projektet tæt i de kommende måneder og levere nogle ugentlige fotoreportager, så læsere af netavisen ude ” i den store verden” kan følge etableringen af Aktivitets – og Historieparken.

Annonce