Tekst og foto: Renè Jørgensen
3. marts 2024.

3500 gymnaster viste, hvad de har trænet med i vinteren

DGI Sydvest afholdt tre dages opvisning i Ribe Fritidscenter fra fredag d. 1. marts – søndag d. 3. marts.
3500 dygtige gymnaster i næsten alle aldre var repræsenteret på halgulvet.

De mange hold ville gerne vise tilskuerne, hvad de havde opnået. Holdene blev klappet ud efter endt fremvisning, og publikum lod sig virkelig imponere af de dygtige gymnaster.

– Når vi kan se glæden i øjnene, et smil på læben og de skønne fællesskaber, er det for os det bedste ved gymnastikopvisning, skriver DGI Sydvest på sin hjemmeside.

Gymnasterne fremførte flotte rytmiske opvisninger, imponerende springeserier, efterskolernes seje og spændende indslag, med farverige dragter, vejrmøller, og de rutinerede vimpler.

Det var ikke kun forældre, bedsteforældre, venner og bekendte, der var i Ribe Fritidscenter. Mange lokale nød at se de flotte fremvisninger, der blev udført af de dygtige gymnaster.

Lørdag aften gæstede Vesterholdet, Vesterlund Efterskole, Ribe Fritidscenter og gav en flot opvisning i et hæsblæsende tempo. Arrangementets speaker kunne fortælle, at de 50 gymnaster var tidligere elever fra efterskolen, og det var kun blevet til seks timers træning før opvisningen. Imponerede, og det var ikke til se. De gav virkelig publikum en god oplevelse. Ved afslutningen af deres opvisning, blev de inviteret til at deltage i 2025, hvilket medførte flere klapsalver fra publikum.