Project Description

Tekst og foto Hasse Jørgensen, tirsdag den 9. juli

Mens 2018 blev et rekordår for Ribe Byferie Resort, ser det ud til, at 2019 kan gå hen og blive lige så godt, fortæller direktør Heidi Maimburg.
Med sine 55.000 gæstedøgn årligt betyder Ribe Byferie Resort utrolig meget for Ribe, idet de mange gæster lægger et anseeligt beløb i byens forretning, på restaurationer i seværdigheder med mere.
Om udsigterne til resultatet for 2019 siger Heidi Maimburg, at det ser godt ud.
– Med hensyn til udlejning er vi foran i juli, mens der mangler lidt i august, men det tror jeg bestemt, at vi nok skal få indhentet. Der kommer stadig mange bookinger ind dagligt.
Hvem er det, der bor hos jer?
– Vores primære målgruppe er danskerne, men dernæst kommer hollændere, ligesom vi har mange nordmænd. Svenskerne svigter os lidt i år, men det er generelt, at svenskerne bliver hjemme, fordi den svenske kronekurs står meget lavt. Så det er dyrt for svenskerne at holde ferie i Danmark.
Det siges at nordmændene har mange penge?
– For dem er det billigt at holde ferie i Danmark, og vi har en norsk familie, der er kommet hos os gennem 15 år. Det bor her to til tre uger hvert år, fortæller Heidi Maimburg.
Ribe Byferie Resort kan melde om udsolgt i flere perioder.
I gennemsnit er belægningsprocenten på årsbasis 50, og det er fint i den branche.
– Vi arbejder selvfølgelig hele tiden på at gøre det bedre, og specielt vil vi gerne have flere i skuldersæsonerne, forklarer Heidi Maimburg.

Annonce