Tekst & Foto: Johnny Tauman
16. marts 2023

Som omtalt er der der nu udsendt en pressemeddelelse fra Ribe-Esbjerg HH, der fortæller om en kontrakt til 2026 for Mads Aarhus fra Ribe-Håndbold Klub.
Direktør Claus V. Madsen skriver:

Masser af ros fra ligatræneren

Højrefløjen Mads Aarhus fra Ribe HK er som 17-årig allerede på U19 landsholdet. I REHH har han trænet med ligaholdet en gang ugentlig i en lang periode – mens han samtidig spiller på ungdomsholdene i Ribe HK og går i 2 g på Statsskolen i Ribe. Nu har parterne fået papir på hinanden.
Cheftræner Anders Thomsen fortæller, at Mads Aarhus gennem træningsforløbet i REHH har gjort det rigtigt godt og vist, at der er både talent, hårdt arbejde og vilje bag den rolige
facade: – Vi har længe fulgt Mads’ potentiale – og glæder os over, at han har valgt at fortsætte sin udvikling i REHH. Mads indeholder mange spændende kompetencer i det offensive spil og er teknisk velfunderet. Jeg ser ingen grund til, at Mads ikke er etableret som ligaspiller inden for de kommende 2-3 år. Det er altid glædeligt, når det gode talentarbejde i vores moderklubber kaster en kommende ligaspiller af sig. Aftalen med Mads er derfor ikke alene et udtryk for det potentiale, vi ser i
Mads. Men i lige så høj grad en anerkendelse af det talentarbejde, som Ribe HK yder. Vi ser frem til at få mulighed for at integrere de næste.

Mine trænere i RHK har troet på mig

Mads Aarhus er glad for aftalen. Han ved godt, hvad de sidste halvandet års træning med ligaholdet har betydet:  – Det har været meget fedt og udfordrende. Lige siden jeg som drengespiller var med i indløb med ligaholdet, har det været en drøm at stå på gulvet som spiller i Dokken og Ribe Fritidscenter. Jeg har trænet for det og er glad for, at REHH viser mig den tillid. Jeg ser frem til at kunne udvikle mig i REHH. Jeg kan ikke takke mine trænere i Ribe HK nok. De har altid troet på mig.