Tekst & Foto: Johnny Tauman
25. februar 2021

– Vi går efter overraskelsen i Blue Water DOKKEN fredag aften, når GOG Håndbold kommer på besøg, siger cheftræner Kristian Kristensen til RYK IND RIBE.
Med vores suveræne sejr i Fredericia er holdet klar til en vanskelig kamp mod topholdet i Herreligaen, som kun har mistet 6 point. Nederlag til Aalborg Håndbold og TTH Holstebro samt uafgjort mod Skjern Håndbold og Aalborg Håndbold.

Men kan det lade sig gøre for REHH at overraske alt og alle?
Man siger ofte, at tabellen ikke lyver – og her har GOG Håndbold netop dobbelt så mange point som Ribe-Esbjerg HH: 34 point og så endda for en kamp mindre.

Stort nederlag i Gudme, men uafgjort i pokalen

Det første opgør i Gudme sluttede med en hjemmesejr på (33-25), men så må vi ikke glemme pokalopgøret i DOKKEN, der sluttede uafgjort!

Dengang skrev vi:
Det blev GOG Håndbold der efter den forlængede spilletid (2×5 minutter) kunne løfte hænderne i vejret for en sejr med mindst mulig margin (33-34).
20 sekunder før tid i den ordinære spilletid bragte Mathias Gidsel GOG i front med (28-29).
Danmarks førende håndboldhold så ud til at ville gøre det onde ved Ribe-Esbjerg HH, som ellers havde bragt sig foran med 28-25 med 5½ minut tilbage af kampen.
De sidste fem minutter vandt GOG Håndbold med (1-4) – og kun en scoring af Jonas Larholm ved tiden 59:50 gjorde en forlængelse aktuel.

Jonas må godt brænde igennem

– Vi har alle spillere klar, lyder det fra Kristian Kristensen, der håber på at Jonas Larholm igen brænder igennem og leverer som i den sidste kampe. – Jonas var godt brugt efter kampen i Fredericia, men bentøjet holdt i den nye rolle som “fast” playmaker.

RYK IND RIBE vover at satse på overraskelsen – uafgjort (29-29). Det samme resultat som i den ordinære spilletid i pokalkampen.