Tekst & Foto: Johnny Tauman
7. maj 2022

Uden en skadet Jonas Larholm fik Ribe-Esbjerg HH en flot start på kampen – og var i total kontrol efter 23 minutter foran med (14-9), men inden pausen fik Skanderborg Aarhus Håndbold reduceret til (15-12). I målet stod Søren Rasmussen formidabelt med en redningsprocent på 50 %.

Hertil og ikke længere…

Kontakt efter 42 minutter

I 2. halvleg fik udeholdet kontakt ved (18-18) – og derfor tog cheftræner Anders Thomsen straks Team-Time-Out. Søren Rasmussens redningsprocent var faldet til 41, og derfor kom Andreas Haagen på banen, men fik ikke fat i noget som helst.
Med et kvarter tilbage kom Skanderborg Aarhus Håndbold i front for første gang og øgede til (21-24), hvorefter Søren Rasmussen kom tilbage i målet. Det betød at REHH fik fat i kampen igen, men en dum udvisning til Simon Birkefeldt var ensbetydende med, at kampen desværre væltede og endte med et nederlag på fem mål – (27-32).
Blue Water DOKKEN havde besøg af blot 512 tilskuere, hvoraf en gruppe fra Skanderborg Aarhus  Håndbold skabte den bedste stemning – det må der laves om på i sæson 2022/23.