Tekst: Johnny Tauman     Foto: René Jørgensen
10. september 2020

Aalborg Håndbold måtte kæmpe sig til en sejr i Blue Water DOKKEN, hvor hjemmeholdet aldrig gav op. Længe så det ud til en smal sejr på et par mål – så derfor er cifrene i nederlaget – (30-35) – faktisk misvisende. Ved pausen førte Aalborg Håndbold blot med 2 mål (15-17) efter en stærk REHH indsats (4-4) – føring på (6-5) på mål af Jonas Larholm – (9-9) – (11-11) og flot loop scoring af Besard Hakaj (13-13).

Villadsen gjorde det godt

Cheftræner Kristian Kristensen havde fra kampens start valgt at give målmand René Villadsen spilletid – og han gjorde det faktisk så godt, at Søren Rasmussen kun var på mål i forbindelse med at par straffekast. Efter et kvarters spilletid ved stillingen (9-9) viste redningsprocenten for René Villadsen over 30 %, mens målmændene fra Aalborg stod noteret for 0 %. I kampens slutafse faldt procenten dog.

Var ved at få kontakt

REHH spillede i store perioder disciplineret håndbold og var ved at få kontakt og ryste Aalborg Håndbold, da holdet efter en Team-Time-Out med godt et kvarter tilbage – bagud med (20-24) og et misbrugt straffekast ved Jonas Larholm – fik gang i Besard Hakaj (23-25) – Lasse Uth (24-25) og igen Besard Hakaj (25-26).

Aalborg strammede grebet

Med 8 minutter tilbage udnyttede Mathias Jørgensen et straffekast (27-29), men herfra strammede Aalborg Håndbold grebet en lille smule og scoringer af Nikolaj Læsø, der fandt nettet med sit ottende mål i kampens sidste sekund, gjorde ondt på såvel hjemmehold som publikum.